søndag 7. november 2010

Tidlig ute med kortene for desember

Vi er bare i starten av november, men jeg har alt fått unna de siste kortene for desember;) Skulle følge to forskjellige teknikker, og de var hver for seg fine å lage. Og det skal sies..det er deilig å være ferdig med kortene sidene det nå frem til desember går i ett og jeg har og en oppgave som skal bli ferdig på skolen. Her har jeg laget et hjertekort, og erfaringen med dette kortet var at arkene fra maja designe var litt tykke. Men dte gjorde ikke noe, men jo tynnere ark jo finere tror jeg de vil bli.
Her har jeg laget kort med stjerne. Stjerna mi' ble noe kortere enn malen opprinnelig hadde, men det gjorde så absolutt ikke noe. Jeg syns det å lage en slik stjerne gjorde seg på kort, og vil lage flere av disse senere.
Jeg har brukt:
* Bazzill.
* Mønsterark fra Papirdesign og Minnehjørnet.
* Blonde, bånd.
* Raindrops, halvperler og bling.
* Glansbilder.
* Spellbinders.
* Stempel.
* Tiny alpha.
* Glitterlim i sølv.
* Embossing.
* Div.blomster (er ikke sikker på produsent)
* metallpynt.

4 kommentarer:

line sa...

Du har laget så mange flotte julekort, og det må være deilig og være ferdig. Jeg gleder meg til et dumper ned i postkassa mi ;)

pia iris sa...

to lekre kort du har lagd, og det lekreste var stjernekortet. har kanskje noe med at det var blått og da ;o), men det var og noe stilig med den stjerna.
ha en flott uke. klem pia

Torunns- fristed sa...

så flotte kortene dine er :) Stjernekortet ble en favoritt hos meg også, nydelig blåfarge, og perlene på stjerna gjorde susen :)
Tusen takk for hyggelige ord inne på bloggen min.

klem

lise sa...

2 lekkre kort!!! nydelig hjertekort med flotte farger:) å det stjernekortet var jo enda nydeligere, så herlig blåfarge og lekkert pyntet med stjerna og englene♥