søndag 18. januar 2015

Her kommer vinteren

Eller gjør den egentlig det? Per 18.januar 2015 er det ihvertfall lite som tilsier akkurat det her på Nøtterøy, selv om det andre steder i landet er kommet så mye snø at en kan miste motet. Skal innrømme at jeg ikke er den som er sånn ekstremt forelsket i vinteren, men jeg syns den perioden er sjarmerende, og at det faktisk er litt hyggelig med snø og minusgrader ute. Sånn som det er nå er det verken det ene eller det andre. De kloke hoder innenfor været sier at det nå skal bli endring i været og at snøen nå kommer. Tja..sier jeg for været blir som det blir så gjenstår å se :)

I mellomtiden koser jeg meg med hobbylering. Har laget ukens oppgave i prosjekt 52 inne på Scrappeland.no (kom gjerne inn ditt, det er en herlig gjeng som er der). Oppgaven er å la seg inspirere av sangen "Her kommer vinteren" av Jokke & Valentinerne. Det er den ultimate vintersangen for meg, og jeg blir så glad av å høre den.

Løsningen på oppgaven ble slik som dette:

Har på kartongen brukt snøstjerne stempel og embosset med klar embossing. Under bildet er det brukt dies fra Tim Holtz slik at det danner en ramme under bildet. Kantene på kartongen er tegnet med hvit penn, så fargene og teksten er for meg det som jeg tenker på vinter, samt bildet da, selv om det da ikke var snø, men ihvertfall minusgrader.

Jeg har brukt:

* Kartong
* Snøstjerne stempel
* Embossing
* TH dies
* Charms
* Tags
* Stickles
* Sizzix alfabet.

1 kommentar:

Elisabeth Helland sa...

koselig vinterLO, digger diesen din her...virkelig en "pop-out"...