mandag 26. september 2011

Nyfødtkort til gutt

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Det er ikke fordi jeg ikke vil, men har mer enn nok å gjøre om dagen med skole og jobb. Akkurat nå er jeg ute i praksis, og stortrives. Bare jula er over og den skriftlige eksamen er i boks får jeg sååå mye bedre tid til å hobbylere igjen. Savner det, men så lenge jeg vet at det er for en liten periode hvor det blir laber hobbylering så går det bra. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves ;)

Har en venninne som har fått en liten gutt nylig. Hun og samboeren har to jenter fra før av så at det ble en gutt denne gangen var midt i blinken. Gratulerer så masse med den herlige sjarmøren Lise og Morten :)Jeg har denne gangen og kun brukt rester. Stempeltrykk og tekst er noe jeg har byttet meg til. Måtte bare bli et blått kort, men tok litt brunt inn i blomsten


Innsiden ble og pyntet. Har noen klistremerker jeg kjøpte på stempelscrapmessa for mange år siden .har spart fordi jeg syns de har vært så fine. Vel...kan jo ikke la være å bruke de bare fordi der fine. Hjelper jo ikke å la de bli liggende ubrukt og samle støv. Får jo ikke brukt om noe av lageret en har da vel!?:)

Jeg har brukt:

* Bazzill.
* Mønsterark, rester og hadde ikke navnet på arket.
* Magnolia motiv og tekst.
* Spellbindersdies.
* Rubons.
* Bling og halvperler.
* Charms.
* Splittbinders.
* Filt blomst samt primablomst.
* Magnolia dråpetre (aner ikke helt hva de heter.)
* Bånd.
* Liquid pearls.
* Klistremerker (husker ikke produsent)
* Distress farger.
* Pyntenål.1 kommentar:

lise sa...

Heisann!!
Lenge siden sist ja:)
Kjempefint babykort,er jo så søte di stemplene du har brukt her ♥
Flott pyntet med masse søte små detaljer:)

klem Lise