mandag 26. september 2011

Julekortene for september

Julekortene for september er i boks. Det er det eneste prosjektet jeg har bestemt meg for at skal gjennomføres denne høsten. Alle kortene har blitt mye likt, men gjort litt om på detaljene bare.

Stempelet jeg har brukt er fra Papilio og fra serien "jul i fjøset" Syns de stemplene er så flotte og så er de lik vår norske fjøsnisse :) Har valgt å ikke fargelegge trykkene, men brukt brun stempelpute. Ble litt "gammelt" over det.

Har og brukt dies som dessverre har støvet litt ned. Men kan ihvertfall være for Tim Holtz sin del at det er en dies med snøstjerner og da passer den o ikke til alt. Har litt ort ned på siden brukt magnolia dies, og syns den er veldig flott.
Embossing passer bra til på kortene. Det er noe med å bruke gull og rødt som minner meg så om jul.
På dette kortet har jeg brukt embossingdies på bakgrunnen. Det kommer ikke så godt frem her på bildet, men det gjør seg. Trenger liksom ikke så mye mer av annet papir når en bruker slike embossing dies.

Og vet dere at det er 90 dager igjen til jul!? :)

Jeg har brukt:

* Bazzill.
* Mønsterark, har her og brukt smårester uten at jeg har navn på de.
* Stempel "Jul i fjøset" fra Papilio, og tekststempel.
* Embossing.
* Dies fra Tim Holtz, Magnolia.
* Embossingdies fra Tim Holtz.
* Rub-ons.
* Bånd.
* Charms.
* Halvperler.
* Blomst fra prima.
* Gull stickles.

2 kommentarer:

izi sa...

Så mange flotte julekort du har laget. Har ikke kommet i gang med produksjonen ennå, så dette var en påminnelse om at det er på tiden. Takk for koseig besøk i bloggen forresten:) (og fikk forresten med kort både i august og oktobernr:)) )

Torunns- fristed sa...

Tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min :)
Flotte julekort du lager, er imponert over at du klarer å lage så mange så tidlig :)