søndag 21. august 2011

Slusetur

I fjor var vi på dagstur langs Telemarkskanalen med M/S Victoria. Vi ble med fra Skien og opp til Dalen. En flott tur selv om det ikke var knall vær hele dagen, men flott å kunne oppleve fylket en kommer i fra langs sjøveien. Tenk at for 150 år siden var dette eneste alternativ å komme seg oppover kanalen. Nå så kjører vi bil i stedet, og sparer timer i reise.

Det ble tatt masse bilder på turen, og dette er den andre doble LO'en om kanalen jeg lager. Ved å skrive tekst under hvet bilde så sier jeg og noe om opplevelsen vi hadde på turen og ikke minst så viser bildene en del av vår flotte norske historie.

Når man på turen så hvor glissent det var mellom bebyggelse til tider, er det nærmest litt rart å se at det innimellom dukker opp små bygder. At småstedene lever i beste velgående syns jeg er viktig, og de forteller også noe om vår historie.

LO'en ble laget i all sin enkelhet. Jeg har svært lite maritimt utstyr, da det ikke er det jeg scrapper mest. Men jeg syns at enkle LO'er kan være vel så flotte som de som er pyntet ned til hver eneste mm. Her har jeg brukt Tim Holtz sjablong og brukt distress oppå. Har lagd vimpelen selv, og med noen anker i charms så ble det nok syns jeg. Bildene taler sitt :)

Jeg har brukt:

* Bazzill.
* Chipboardbokstaver; Margie.
* Distress; Faded jeans.
* Charms.
* Bazzill tråd.
* Hvit og sort penn.
* Tim Holtz sjablong.

2 kommentarer:

line sa...

Flott at du er igang igjen med scrappingen. Fine ble disse :)

lise sa...

flott dobbel LO, her har du fått med massse bilder ja!!
veldig greit med noen LOer der bildene er veldig i fokus,trenger ikke bestandig så mye pynt da :)

klem Lise