søndag 14. august 2011

August julekortene.

Da er kortene for august i boks :) Blir veldig lite hobbylering om dagen, men julekortene gir jeg meg ikke på. Gleder meg til juni 2012. Da er jeg ferdig med min videreutdanning, og slipper å sjonglere mellom jobb og skole. Da får en forhåpentligvis litt mer fritid tilbake også ;) Men imens så koser jeg meg med min kreativitet når den er der, og den er et lite pusterom fra alt annet som skjer om dagen.

Har brukt rester av det jeg har liggende og som ikke blir brukt. Stjernene fra Kaiserkraft kom til sin rett her syns jeg siden fargene i seg selv er så sterke. Ikke gjort noe med de, men det var ikke nødvendig heller.

Hva gjør man med ark man syns er flott, men som en ikke får til å bruke? Jo man dropper tanken på å spare arket til den rette anledning og klipper i det. Så sagt så gjort, juletreet er fra et mønsterark og har blitt festet til kortet med limputer for å få effekt og opphøyning på det. Syns dessverre veldig dårlig på bilde da.

En annen ting jeg har liggende er glansbilder. Disse nissene er jo søte og de burde jo bli brukt istedet for å bare samle støv. har brukt distress vintage photo rundt motiver for så å pynte med litt gull stickles. Alle glansbildene er som juletreet over festet med limputer.
Ja hva skal man si om scrappegale damer/menn. Jo de handler og handler, for alt er så "kjekt å ha" samt flott. Vel...tror ikke jeg er alene om å ha det sånn, og ikke minst skal spare på eller ikke helt vet hvordan en skal få brukt det. Sånn har jeg det med rubons, men endelig fikk jeg denne måneden brukt det. Jippi!!


Jeg har brukt:

* Bazzill.
* Mønsterark; My Mind's Eye "the merry days of christmas" og Webster's pages "Home for the holidays"
* Div. rubons rester.
* Glansbilder fra Panduro.
* Trestjerner fra Kaisercrafts.
* Martha Stewart punch.
* Pompom bånd.
* Bling, halvperler.
* Gullstickles.
* Blomster (prima).
* Splitbinders.
* Glimmermist-Sage.
* Glimmerist hjørner.
* Tiny alpha.
* Distress- vintage photo.

1 kommentar:

Monica Cecilie sa...

Hei, Søs =) Nydelige kort du lager (som vanlig). Nå har vi sittet (noen kolleger og jeg) og sett på kortene du lager. Alle er veldig imponerte. Veldig glad i deg, og gleder meg til å få et kort fra deg :) Klem lillesøs