søndag 7. februar 2010

Stempelutfordring

Inne på Glitter&stas har jeg meldt meg på en utfordring innen stempler. Det går ut på at vi får tilsendt noen trykk og så skal vi lage et kort utifra det. Denne gangen fikk vi for to mnd. av gangen og jeg har gjort begge to ferdig Innimellom syns jeg enkelte av Sara Kay stemplene er litt vanskelige å fargelegge. Hvorfor er jeg ikke sikker på, men kan ha noe med selve motivet å gjøre, og hva jeg ser av bruksområde. Vel denne gangen gikk det bra :) Jeg har tatt utgangspunkt i skissa som stod i siste "EtTrykk" Stempelmotivet er fargelagt med distress, og så har jeg brukt le plume tusj til å skyggelegge med. Har hele vegen brukt resteark, og så fant jeg en rest av en prima stilk som jeg har festet en rose på. Har og stanset ut en swirl fra rev-qk diesen jeg har, brukt blonde, raindrops, halvperler, stempelputer og leplume tusjer.

Rosen har jeg sprayet med glimmermist "Pearl". Må bare si at jeg digger glimmermisten altså. En dæsj med glimmermist er med på å lage prikken over i'en :)

Babykortet til jente tenkte jeg måtte være rundt, og da måtte jeg bruke rundinger over det hele:) Har brukt resteark hele vegen her også, foruten rub-ons. blonder, raindrops, rose, le plume tusjer og stempelpute, og som sagt glimmermist. Og ikke minst stempeltrykket "Ei lita prinsesse" fra Dinhobby sin babyplate.

Tipset om rundingene fant jeg i det svenske scrapbookbladet "Scrapbooking m.m" Tipset de brukte var en tom dorull, men jeg har brukt en limstift som er hul nederst. Har så brukt distress embossingpute og derette clear emobssingpulver. Syns tipset er genialt, og ikke minst kan en få piffet opp litt på en enkel og billig måte (ihvertfall hvis en har det en trenger til embossing) Hvordan en lager motivet eller hva slags farger en bruker er det jo bare fantasien som setter grenser for ;)


Rosen har jeg brukt glimmermist på. Det er en Prima rose som var delvis rosa og hvit. Jeg har brukt "Snow Angel" og så "Pink Bubblegum" til slutt.


Dette kortet er laget etter samme prinsippet sim det rosa, men her har jeg brukt prima pynt i to hjørner og liquid pearls " Baby blue" samt tiny alpha.Rundingene her med embossing passet like godt til blått som til rosa :)
Jeg har brukt:
* Bazzill.
* Mønsterark- rester.
* Glimmermist.
* Liquid pearls.
* Halvperler, raindrops og rester fra div.primaswirl.
* Roser, blonder og rub-ons.
* QK-rev.dies (swirls).
* Div.stempelputer, le plume tusjer.
* Embossingpulver.2 kommentarer:

izi sa...

Så nydelige barnekort du har laget. Jeg syne sogså de Sarah Kay stemplene er vanskelige å fargelegge, men du hadde jo fått det riktig bra til. Ga meg et lite spark til å gå hen og komme i gang med den utfordringa:) Ha en fin søndagskveld.

lise sa...

skikkelig flotte kort du har laget!! Syns det er så flott med kort med stempeltrykk på ( får lyst til å lære meg å male stempeltrykk) nydelige babykort:)