tirsdag 16. februar 2010

Noen nye kort

Fikk utdelt en ekstra utfordring inne på glitter&stas, hvor vi enten skulle lage kort, LO eller noe lignende med teknikken jeg har brukt. Fremgangsmåte og video finner du på denne linken
http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/foldedframe/

Skal sies at jeg ikke helt har fulgt de målene som er fremsatt, men prøvd meg ut på to forskjellige. Syns nemlig den de viste var litt liten. Ellers så har jeg kun brukt resteark, og det er i grunn godt å se den bunken begynne å minke :)
På guttekortet har jeg brukt stempler fra magnolia og distress farger. Har og for å pynte litt bukt qk-die-stjernene

Dette kortet har jeg brukt sommerfugl stempelet mitt. Husker ikke hvem som er produsent av det, men det er todelt. Jeg kjøpte det inne på dinhobby sin butikk. Gratulerer med dagen er og et stempel, men husker ikke hvor jeg har kjøpt det. Dette kortet blir nok til min mormor på bursdagen hennes. Fikk nemlig litt sånn bestemor følelse av dette kortet :) Har her og kun brukt distressfarger, og endelig kom tyllet jeg har liggende til bruk.
Jeg har brukt:
* Bazzill.
* Div.rester av mønsterark.
* Magnoliastempler, samt sommerfugl og gratulerer med dagen stempel.
* Qk-dies; stjerner og løv.
* Halvperler.
* Roser.
* Tyll (brun).
* Glimmermist; pearl.
* Distresssfarger, colurbox stempel.
* Charm.
* Gull og hvit penn.

2 kommentarer:

Anne Cathrine sa...

Såå tøffe kort du har laget:)takk for koselig kommentarer i bloggen min:)

lise sa...

kjempefine kort, det øverste var skikkelig kult guttekort masse flotte detaljer på det:) det lilla kortet var flott pyntet likte at du har brukt tyll her!!