søndag 18. januar 2009

Ut på tur i snøværet

Så kom vinteren hit til Nøtterøy og (lurer bare på hvorfor den ikke kan fordele seg litt mer istedet for at alt kommer på en gang!). Vi hadde på forhånd bestemt oss for at søndagen skulle vi ut på tur uannsett vær. Pakket sekken med varm drikke og kledde på oss.

Snødde da vi begynte å gå kyststien, men var likevel greit å gå. Etterhvert ble det litt mer kronglete å gå og vanskelig å se hvor en skulle tråkke. Vi var begge enige om at deler av kyststien er bedre å gå når det ikke er snø eller is på bakken, mest pga smale stier som gikk i ulendt terreng og oppover/nedover bakker. Uannsett så var det flott å komme seg ut. Da vi snudde og bega oss ut på hjemveien snødde det tettere, og det ble mer trått å gå. Var snødd såpass mye at da vi retunerte var sporene våre snødd igjen. Legger ved noen bilder som ble tatt på turen vår i dag.


5 kommentarer:

line sa...

Ser ut som dere koste dere tross været!

marit80 sa...

Flotte vinterbilder:D

May-Britt sa...

Her var det koselige vinterbilder.
Ha en fin dag.
Hilsen
May-Britt

Lillian sa...

Hva gjør det vel med litt snø midtvinters i Norge..?! Ser ut til at dere koser dere uansett! :) Men jeg er enig med deg - kan ikke denne værguden fordele det litt utover hele vinteren, og ikke sende alt påen gang!? :)
Kos dere med snøen - her er alt regnet og blåst vekk...
Klem, Lillian

Elins Cards and other handscrafts sa...

Så ut til at dere hadde fått dere en kjempe koselig tur, uansett været. Alt blir så lyst og koselig når det er snø rundt en på vinteren. Men være kunne jo altids vært mer stabilt ja.