tirsdag 6. januar 2009

Bloggutfordring

Inne på dinhobby har scoobi utfordret oss til å legge ut 10 av våre prosjekter i 2008 som vi var fornøyd med. Må jo være lov å skryte litt av seg selv eller hva?! Har ikke nummerert favorittene de er lagt ut helt tilfeldig.

Denne lo'en av Jonathan er enkel, emn jeg likte skissen utrolig godt. Fikk i utfordring av Line om å lae en lo med mange bilder og minimun 4 runde bilder. Brukte litt tid på å finne ut av hvordan det skulle gjøres så da fant jeg opp en skisse selv:)

Inne på glitter&stas var jeg med på scrappeekspedisjonen og hvor vi skulle lifte en dobbel lo. For meg var det nytt å bruke dobbel lo, men syns jeg fikk det ganske så bra til jeg!Et kort jeg var fornøyd med. Dette fikk Anita til bursdagen sin, likte spesielt fargene godt jeg da.

2008 morsomste julekort:) Fikk bilde av Line og teksten fant jeg på selv

Denne kalenderen fikk Jonathan i julegave. Denne brukte jeg lang tid på, og den har vært med på diverse turer og ferier. I år må sjarmøren til tante få 24 adventspakker, men det er ikke meg som skal pakke de inn:)
Hva gir man til en dame på noen og 80 år i julegave? Jo jeg broderte duftposer, og de ble satt stor pris på!


Når man flytter inn i ny leilighet så trenger man et navnskilt også:) Dette ble gitt bort i julegave.
Etter nesten to år på Nøtterøy var det på tide med et navnskilt. Ble et veldig enkelt et, men det passer godt der det henger.

Litt dørpynt må jo også til så jeg gikk til innkjøp av hjerte og pyntet opp med bånd, tik et bazzill hjerte og malte det (samme farge som dørskiltet) skrev velkommen med rub-ons og satt på to sommerfulger dynket i distress ink

6 kommentarer:

marit80 sa...

Så mye flott du har laget i 2008:)
Gleder meg til å se det du lager i år!
Marit

Synnøve sa...

Så mye fint du har laget. Nissekortet ble min favoritt, det var knallstilig!! Men alt det andre var også kjempefint.

line sa...

Så stor variasjon - og flott alt sammen.

Nora sa...

Selvfølgelig er det lov å skryte litt av det man er fornøyd med, du har all grunn til å være fornøyd med prosjektene dine. De er nydelige, og ikke minst allsidige :o)

(PS! Det ligger en award til deg i bloggen min)

May-Britt sa...

Så mye fint du har laget;-)

Anonym sa...

så mye flott du scrapper da:D likte godt jonathan, og julekortet og hjertet helt på slutten:D nydelig:D