mandag 14. juli 2008

På tide å tørke støv av bloggen


Her har dagene gått i ett så bloggen har blitt noe nedprioritert, men nå er det på tide å stramme seg opp på den fronten:-)


Har siden sist hatt en flott uke på Kreta, skal legge ut bilder og ferierapport om ikke lenge.


Blir ikke mye hobbylering nå som det er sommer, men litt har det blitt. Holder på å lage julekort for juli, og selv om det er litt trått å lage julekort nå på sommeren ser jeg gevinsten av det når desember kommer.


Har laget noen kort og en thermokopp som ble gitt bort i bursdagsgave. Denne uka må jeg lage noen flere kort siden det er noen bursdgaer rett rundt hjørnet

2 kommentarer:

line sa...

Først vil jeg bare få si TUSEN TAKK - jeg var den heldige å få GRATULERER kortet :-), og ikke bare det men også et gavekort på Gode Minner (les - himmelriket). Idag har jeg vært i byen - og det ble MASSE fin - legger ut bilder i bloggen min etterhvert.

TUSEN TAKK igjen - og så flink du er som får til å lage kort i sommermånedene - her er det bare hage som gjelder, samt det å nyte og ha fri og være sammen med mann og barn.

STOR KLEM fra Line

Agnetha sa...

Flott at gaven falt i smak:-) Som sagt ikke lett å finne på noe, men scrappesaker faller alltid i smak, hehe. Gleder meg til å se bilder! Flink og flink...må ta meg skikkelig i nakken for å få gjort noe da. Ikke helt i hobbymodus nå om dagen