søndag 14. desember 2014

Tørker støv av bloggen atter en gang

Huff da....bloggen som jeg skulle bli så flink til å bruke i 2014 ble bare med tanken. Aldri for sent er det noe som heter, så da starter vi på igjen. Nyttårsforsetter har jeg lite sans for, da jeg syns at det å sette en ide ut i liv, gjøre noen endringer i livet osv der og da er viktigere enn akkurat på tampen av et år. Nyttårsforsetter som sjelden lar seg huske eller bli gjort noe med kan man jo gjøre noe med ellers i året. Akkurat som Valentines day. Kan jeg ikke få en oppmerksomhet av min bedre halvdel andre dager i året trenger han heller ikke å komme med noe til meg denne dagen heller. Det er min personline mening, og hva andre mener og ønsker respekterer jeg på samme vis som jeg forventer respekt for mine meninger. Så om målet er å bli flinkere på bloggen, skal jeg i hvertfall starte med å si at får jeg til et nytt innlegg i uka er jeg fornøyd med det, flere enn et innlegg i uken er bare ekstra bonus.


Mye av dette året har jeg brukt på å lage ting til utfordringer inne på Scrappeland.no. Har laget mange tags, LO og kort. Mye av temaene har jeg relatert til julekort slik at de har vært i boks til de skulle skrives. Denne helgen har jeg og fått gjort det, og sammen med gløgg, pepperkake, sjokolade og julemusikk gikk det unna. Selv om jeg i en periode tenkte at "neste år tar jeg bilder som er tatt i løpet av året og lager julekort med tekst på det i en fotobutikk" Så går tanken fort over når jeg vet at de som får kort setter pris på at jeg har laget det. Noen ganger har jeg jukset litt slik som det ovenstående kortet. Ferdigmalte motiver er kjekke når en føler at tiden ikke strekker til. 

Ellers holder jeg på med et annet prosjekt også. Lager et album som skal bli konfirmasjonsgave. Tidlig ute, men sist gang det ble gjort stresset jeg så de siste ukene før det skulle leveres slik at jeg bestemte meg for at denne gangen skal jeg ha god tid :) Her kommer det en liten smakebit på det lille jeg har sysslet med i året som har gått, og siden jeg fortsatt har noen prosjekter igjen skal jeg prøve å få lagt det ut. Mitt forsett på tampen av året er jo å bli flinkere til å tørke støv av bloggen min :)


Ingen kommentarer: