fredag 15. mars 2013

Tag 9 og 10

Har laget flere tag's, men bloggingen er jeg ikke så flink med for tiden. Men har planer om å skjerpe meg på den fronten også :) Jeg hadde ikke trodd at det å lage tag's skulle være noe, men jammen har jeg blitt bitt av den bassillen. Flere av de jeg har laget er med tanke på å bruke de som kort. Det er veldig morsomt å få oppgaver på å lage tag, og ikke minst moro å se de forskjellige løsningene. Om noen er interessert så er det bare å komme inn på Scrappeland.no, der er det masse kjekt å finne.

Tag 10: Her skulle en bruke stensil/sjablong, og løsningern på oppgaven min ble slik:

 Har malt tag'n med et tynt lag gesso. Når det har tørket har jeg sprayet med dylusion. Tok og leet på tag'n slik at sprayen rant til forskjellige kanter. Når det var tørt har jeg brukt den nye Prima stencilen med div. klokker på.Brukte memento stempelpute. Har brukt et TH stempel med motiv og tekst, og så limt på noen sommerfugler samt lyspære pynt fra Prima.


Tag 9: Her skulle en bruke stanseverktøy/punch, og løsningen på oppgaven min ble slik:

Har brukt dylusion som bakgrunn, prima stencil og Tim Holtz stempel. Har brukt Tim Holtz dies, først stanset jeg ut to stk i sort, limte den ene rett på tag'n, den andre la jeg på distress crackle (syns ikke så godt), gikk over med sandpapir og brukte 3D puter, slik at det på en måte skal bli skygge på motivet. Tannhjulene er stanset ut og er fra Roxy Stamps. Har brukt dyluison på de før jeg brukte klar embossing.Har og brukt klar embossing rundt hovedmotivet.Jeg har brukt:

* Tag.
* Gesso.
* Dylusion i orange/gul farge.
* Memento stempel, rich cocoa.
* Tim Holtz stempel, motiv og tekst.
* Prima sjablong.
* Prima lyspærepynt.
* Sommerfugl charms.
* Brunt bånd.
* Dies; Tim Holtz og Roxy stamps.
* Distress crackle.
* Klar embossing.

Ingen kommentarer: