søndag 2. januar 2011

Julekort for januar

Som de to foregående år (eller var det 3 året) starter jeg tidlig med julekortene. Hver månede lager jeg noen julekort så når desember kommer er alle kortene i boks, og jeg kan bruke tiden mot jul til andre ting. Her kommer de tre første julekortene i 2011. Har prøvd meg på Clean & Sample kort, og brukt dies. Har brukt Tim Holtz dies fra Sizzix, og norske stempeltekster som er embosset.
De to Clean & Sample kortene ble veldig like, men det var og meningen. Selv om de er like er de likevel ikke helt identiske.

Dette kortet har jeg laget til utfordringen inne på Scrap4fun. Har i grunn brukt mye av det samme utgangspunktet på dette som de to andre. Forskjellen her er at jeg har brukt en skisse. Har brukt embossingfoilders fra Tim Holtz under det blå arket, men det kom dessverre ikke frem siden jeg da har noe over ;)
Jeg har brukt:
* Bazzill.
* Mønsterark fra Ladybug and friends.
* Sizzix dies (Tim Holtz)- reinsdyr og snøstjerner.
* Motivstempel (pingviner) og norske tekststempler.
* Embossing (sølv).
* Halvperler og bling.
* Blonde.
* Brun og blå cats eye stempelpute.
* Sølv Stickles.
* Martha Stewart glitter (hvitt og blått).

2 kommentarer:

lise sa...

imponert over at du greier å begynne med julekortene allerede!!! her vill jeg bare ha alt som tillhører jula ut:P skikkelig flotte kort var det også, likte di reinsdyrene veldig godt:)

line sa...

Jeg er også imponert at du allerede er igang - 2. januar!!!!