torsdag 21. august 2008

Endelig er det ferie på meg også

Da er det endelig ferietid her i gården. Er på slutten av andre uke og har to uker igjen. Den første uka var vi på hytta. Selv om det var litt regn innimellom så var det mye flott vær også. Fikk ihvertfall slappet av, malt hytta og holdt på med litt hobbyer(bøker, brodering og enkel strikking) Legger ved et knippe bilder, og må si at jeg angrer på at vi ikke tok med oss speilreflekskameraet istedet for det kompakte.
Er lite bær ute nå, og det kan nok skyldes den tørre og varme starten på sommeren. Er noe sopp rundt hytta, men ikke noe som er spiselig.Var mye dyr som ble sett og observert rundt og i nærheten av hytta. Stokkendene var der hele tiden, og det var bare disse to. Den ene dagen satt vi ute og så nedover vannet da plutselig vi så en fiskeørn (fikk jo ikke tatt bilde av den da), samme dag ble det og sett tiur samt orrhane(ingen kamerea med da heller)


Himmelen skiftet stadig farge og forandring, og det er fascinerende å sitte i båten midt ute på vannet og titte på:-)


Etter et kraftig regnskyll kom plutselig regnbuen frem, den strakk seg mye lengre enn det dere ser her, men med gjenspeil i vannet var det flott å se på

På kvelden begynte månen å stige frem, og hver dag var den veldig flott. Enkelte dager var det litt trolsk over den

På hytta er det et lite vann som det er fisk i. Var selvfølgelig ut å fisket, og noen ble det på kroken. Ikke de største fiskene, men store nok for meg2 kommentarer:

line sa...

WOW for noen flotte bilder du har tatt. Takk for hilsen i bloggen min også. Nå er det virkelig på tide at vi får satt oss ned snart med saks og papir....

Anita sa...

heeei! Flere Nøttlendinger og sykepleiere!!! Sååå kuult! Såå utrolig fine kort du lager, kjempeflink! Hit kommer jeg innom en annen dag også, velkommen innom hos meg:O) Goooood helg!